Himla bra

Kändes som jag hade kört fast lite med tentan men nu tror jag att jag har en rödtråd som kan hålla. Diskuterade politik med Felicia i telefon och kom på lite bra saker. Heja mig! Tack sötnos!

Love to live


Förändring

Påbörjat en av sakerna som jag vill förändra, åh det känns så bra!
Prioriterat, yes. Undra vad som blir nästa sak att ta tag i?

Love to live

Ultravox



Detta är min pluggmusik just nu! :)

Sitter och skriver på en hemtenta!

Love to live

Ibland leker livet



Love to live

Så många minnen från Gärdet

Då var det söndag kväll igen. Sitter och lyssnar på Coldplay, underbart. Haft en bra och rolig helg, men annorlunda. Annorlunda eftersom det blev sista helgen på Gärdet. Har hjälp Louise att packa och städa. Bye bye fina Gärdet liksom.
Vi tar med oss en massa roliga minnen som jag aldrig kommer glömma från Gärdet! 

 

Love to live

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world






Utgång på ingång!

Love to live

Cause this is my life, my friend



Love to live

change over

Just nu skulle jag vill jag vilja förändra en del saker. Hmm, frågan är bara exakt hur och vad som bör prioriteras?

Love to live


Elsas värld

I höst vill jag läsa den här:




Love to live

.



Close the door and leave your key
You think you've got me but you'll see
When you're starting to lose me
I'm already gone


Love to live


Morgon

Nyduschad och glad. Lite förkyld fortfarande men det får man leva med.

Börjar dagen med denna här låten:

 
 
Igår var jag på 2 års kalas, den här gången var den lilla söta Anton som fyllde år, Linyas lillebror. Jätte mysigt och roligt, åt smörgåstårta, prinsesstårta, drack kaffe och busade med ungarna :)
Just nu hinkar jag i mig gott kaffe, till min stora besvikelse ekar kylskåpet lite tomt denna morgon, inget smör, ingen fil eller yoghurt. Kokar mig ett ägg.

Ska till Konradsberg och skriva på ett grupparbete.  Nu ska jag försöka få fram något varmt och mysigt att ha på mig i detta gråa höst väder.

Love to live

Grynberget

Just nu skulle jag vilja befinna mig här en stund:







Love to live


Lite uppdatering

Länge sen jag bloggade. Förra veckan hängde jag med Louise och Felicia ungefär varannan dag. Fikade en massa, tog en tur till Bromma Blocks med Louise en dag, var på en oktoberfest, på dejt, ute med Felicia och Louise och läste en himla massa.

Den här veckan har jag varit sängliggandes med feber, ont i halsen och öronen. Nu mår jag äntligen bättre! I helgen har jag läst, kollat lite på Gossip girl, granskat den nya regeringsförklaringen och den från 2006. Igår kom underbara Felicia hit med massa fika, mysigt!
När mamma kom hem fick jag ett paket med ett halsband i av mormor! :D  Super snyggt!

Nu ska jag läsa och skriva lite om Genusperspektiv på utbildning. Efter det blir det nog något avsnitt med Gossip girl :)


Love to live


Gossip Girl

Igår var jag barnvakt åt Neave från 12:30 till 18:00. Sen mötte jag upp Louise för en latte på Waynes. Sen togs Gossip Girl oskulden.
Eftersom jag har en underbar bästa vän som försöker få mig att hitta någon serie som jag gillar, så var det läge för Gossip Girl igår. Verkar soft, fastnade lite för det, haha. Kunde engagera mig i deras problem istället för att tänka en massa, skönt. Ska nog kolla om jag kan låna boxen och börja kolla :)

Idag passade jag Neave från 08.00 till 16:00, och nu är jag helt slut efter att ha pratat engelska, lekt både inomhus och ute i Vasaparken med Neave i två dagar. Kul att passa henne, en liten solstråle! :)

I eftermiddags blev det en fika med Felicia, en välbehövlig vanlig vecko babbel fika :) Nu ska jag läsa lite kurslitteratur och försöka sova hyfsat tidigt eftersom jag ska till sjukgymnasten och träna imorgon bitti.



Xoxo Gossip girl

Love to live

Mitt namn är mycket och jag vill ha mer..




Love to live

Axwell igår!

Nu väntar sängen. Galen helg! Har haft det kul :) Himla trött just nu. Blir lite för lite sömn varje helg, men värt när man har det kul!

Love to live

666-the number of the beast




Love to live

1 Oktober

Har precis kommit ut ur duschen.
Igår fyllde farmor 80! :D Det är synd att hon bor så långt bort :/

Hade en mysig dag igår, först med mamma i stan och sen med Felicia på Café 60. 
Felicia fyllde 19 i tisdags, så hon fick en liten present, sen pratade vi som vanligt massor och drack tea :)

Nu ska jag försöka hitta något att ha på mig. Sen få i mig något att äta. Sen blir det två timmar på universitetet. Sen ska jag hämta en bok och kolla i lite affärer.

Funderar på vad det ska bli av kvällen, en vän taggar för utgång men jag funderar på att ta det lugnt. Är ju en underbar kväll imorgon att tagga till!


Paris :)


Love to live

RSS 2.0