.


Tid över

Ska till skolan och möta Cecilia och skriva på grupparbetet!
Just nu har jag tid över, ägnar mig åt att träna mage, rumpa, lår och stå på händer, ganska kul faktiskt haha!
Sen ska jag möta upp bästa mamma och ikväll ska jag hem till Ulrika, middag, vin, film, ser fram emot kvällen! Louise och Ulrika tyckte att jag skulle komma som Samantha, "sexgalningen" i sex and the city haha. Kvällens outfit lär väl inspireras av just henne haha.

                                                           

                                                                           
                                    Love to live

Äntligen torsdag!

Hängt på vårmarknaden i Sundbyberg en stund med två underbara brudar! Mysigt kväll! :)
Ser fram emot helgen, och nästa helg! Nu är det bara projektarbetet och Närke kvar, sen jävlar är det ledighet.
12 veckors ledighet! Med tanke på vad pappa sa typ förra sommaren "Nu har du haft ditt sista sommarlov" känns det extra bra att kunna säga: Yeeey, yeees 12 lediga veckor! Blir nog mitt längsta sommarlov någonsin!




Saade var i Sumpan ikväll, tror stenhårt på att han istället skulle ha varit och kvalat Sverige till Eurovision finalen istället för Anna.

Love to live



Salstena tjooho

Idag var the big day, tentan var kommen. Satt i fyra timmar och det gick inte bra, fail på den.

Åkte efter tentan till Sollentuna för att möta upp världens bästa mamma. Vi gick i affärer och jag blev bortskämd :) Fick två nagellack och en mascara och blev bjuden på god lunch och fika. Helt toppen!

Gick in i en butik där man kunde ta hål i naveln, lite kul för har har funderat på att göra det i många år. Även om det inte är "inne" så tycker jag att det är snyggt. Men kom därifrån utan hål i naveln, himla tur va? ;)

Sollentuna centrum var btw ett himla fint och mysigt centrum, dit tänker jag åka flera gånger.
Nu har jag varit hemma en stund och ska snart äta middag. Sen kanske det bär av för och möta upp Louise när hon slutar halv tio, för en viss Louise var sugen på vin såhär på lilllördagen. Så kanske bär det av mot systembolaget om en stund.

Love to live


Natt

Ligger vaken och tänker. Jag bearbetar fortfarande och för min del är det nog bra. Skulle inte kännas rätt att bara kasta mig vidare utan att reflektera över saker och ting. Love to live

Håkan Hellström <3

Älskar vädret, älskar värmen.

Den här veckan är himla mysig, började toppen bra i måndags med att världens bästa Louise skickade sms om att hon hade fixat biljetter till Håkan konserten, heldag i skolan sen på kvällen blev det 20 års firande hos en vän, himla mysigt.

Tisdagen var det halvdag i skolan, sen spenderades resten av dagen med att ligga och sola och ha picknik på Djurgården med Louise och sen avslutade vi kvällen med grillning i Vanadislunden med Malin :) Hon hade med sig helt sjukt mycket bröd och bullar från bageri, fett gott och gulligt. Idag kom älskade mormor över på middag och vi åt ute på altanten, mysigt att hinna umgås lite med familjen också. 

Nu ska jag precis börja skriva på en sammanfattning inför tentan om en vecka, sen ska jag försöka sova för imorgon blir en intensiv dag med föreläsning, sen vara barnvakt åt en liten bebis som bara är några veckor gammal och sen kalas på kvällen!




Ps. Igår var det morfars födelsedag och idag farfars, önskar så att ni var här och levde med oss. Saknar er! <3 . Ds




Love to live

Tvivlar du? Undrar du? Älskar du?

Så då var det långhelg!
Började långhelgen igår med att åka till Lovisa och plugga, sen blev det bio, såg Avatar! Den var bra och lång, kändes som både 3dbrillorna och baken växte fast, men det var en helmysig kväll! Idag är det bara fredag, men jag har en del att göra, geografi kursbok på engelska är inte precis det lättaste.. Men det känns ändå skönt för just nu känner jag att jag inspireras av andra människorna till att vara ambitiös. Så jag tänkte se till att få lite plugg gjort inför tentan som är om mindre än två veckor! Ute är det grått, försökte lägga mig i trädgården och läsa men när jag kom ut försvann solen, lite typiskt!


Så äntligen en ny blogg

Kände att det var tid för att fixa en ny blogg! Här tänker jag skriva om lite allt möjligt, det som känns rätt för tillfället helt enkelt. Vad jag tänker, vad jag gör och om vad som betyder och berör.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0