Be my kaos

Okej tisdag idag. Vaknade för typ två timmar sen här på Gärdet. Louise är redan på universitetet så passade på att städa lite här i hennes lägenhet, dammsugit, diskat, vikt ihop lite kläder m.m. Igår vare skolstart träffade Lovisa i skolan, o sen hängde jag med Jesper & Louise, räddning för den dagen helt klart. Nu ska jag strax hoppa in i duschen o sen fixa mig lite och sen försöka få i mig något att äta om matlusten infinner sig.

Ikväll följer jag nog med på Linyas 3 års kalas, inte träffat dem på länge och behövs för att slippa tänka så mycket, har helt klart för mycket som rör sig i huvudet just nu, tankarna snurrar runt.

Typiskt det ordet kan ju bara få känneteckna alltingt just nu.


Love to live 

Louise <3

Botten. Toppen. Oavsett står jag alltid vid min bästaväns sida!

Love to live

Axwell again

Wooow, precis fixat världens bästa grej! :D

Idag ska massa nödvändiga saker fixas sen blire kanske Maggio kanske fest ingen aning men som jag och Ulrika säger: Natten är ung! ;D




Love to live

00:00

Umgås med bästa Louise! Nu e klockan 00:00 och man får önska sig något, toppen det gjorde jag precis! :)
Skönt att vara i Stockholm igen, har tentapluggat, haft tenta, varit på avskedsfest för bästa Ullis & Mallan!
I måndags avskeds fikade jag med Ulrika, jätte mysigt sen åkte jag och Lusen och kramade Malin hejdå också :(
Himla kul att ni äntligen har kommit iväg tjejer! Men kommer sakna er mycket!
Igår var jag barnvakt och idag har jag tränat hos sjukgymnasten och namnsdags fikat hos Louise familj. Hängt med Louise måndag, tisdag, onsdag, toppen!






Love to live

Revansch baby

För var dag som har gått under sommaren än så länge har jag bara mått bättre och bättre! I juni började det ljusna, våren var dock lite tung, både bra och dålig. Nu e jag på väg hem efter 3 och en halv vecka borta. Grynberget och Göteborg! Lördagen med Håkan och Axwell var helt magisk! Och igår träffade jag Andreas, trevligt trevligt! Nu sitter jag alltså på tåget mot älskade Stockholm. Mot vännerna och familjen! :D Ska få träffa mina älsklingar Louise och Felicia, helt underbart!


Love to live

RSS 2.0